Duurzame locaties
Voor de lunches werd bewust gekozen voor vier verschillende locaties. Zo bleven de meetings intiemer en interactiever en hadden onze gasten altijd een locatie relatief in de buurt. Natuurlijk werd ook bewust gekozen voor duurzame locaties die aansluiten bij onze visie. Het 3-gangen lunchmenu was bijna volledig plantaardig en werd samengesteld door René van der Weijden, de ambitieuze chef van restaurant Hemel & Aarde in Utrecht. De volledig vegetarische gerechten werden vergezeld door bijpassende theeën. Een opvallende keuze die enorm in de smaak bleek te vallen.
Een reis naar de ideale wereld
Tijdens het event zijn we samen met onze gasten de ‘reis naar de ideale wereld’ gestart. We gingen in gesprek over hoe die wereld er dan uit zou moeten zien en wat we dan bereikt willen hebben. Ook hebben we het gehad over onze bagage, met andere woorden welke ervaring en ‘best practises’ hebben we opgedaan en nemen we mee op onze reis. En natuurlijk hebben we het ook gehad over onze dillema’s, want tijdens het reizen kun je ook dillema’s tegenkomen. Ook hier zijn we met elkaar tijdens de lunch over in gesprek gegaan. Veronique Dries, Manager ESG bij Vermaat Groep, vertelt: “Het doel van de lunches was om onze visie te delen en te laten zien hoe we als onderneming impact willen maken op deze gebieden. Daarnaast wilden we onze gasten inspireren en hen uitnodigen om samen te werken aan deze ambitieuze doelen op het gebied van diversiteit, inclusiviteit, gezondheid, verantwoord inkopen, afval en CO2-emissies. Of, om met ons motto te spreken: let’s cater for the future together! Want alleen samen kunnen we onze ambitieuze doelen behalen.”
Wil je meer weten? Lees het volledige artikel in het EventMgzn. ‘The Power of Events’.