De Volvo Ocean Race smaakt naar meer! paars

Editie 2024

Case in cijfers

Gasten

8000

Event

Wedstrijd

Locatie

VIP Paviljoen de Beach Lounge

Elke vijf jaar lanceren we vanuit Vermaat onze Food Vision; de visie voor de komende jaren op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en sociale impact. In de nieuwe Food Vision 2027 staat samenwerken om samen te verduurzamen centraal. Om deze visie te delen met onze opdrachtgevers en partners organiseerden we in maart 2023 Food Vision lunches op vier verschillende locaties. Samen met onze gasten zijn we dit jaar een reis gestart naar de ideale wereld van eten en drinken.

Ready to sparkle? Let’s make it yours!

Elke drie jaar nemen teams deel aan de Volvo Ocean Race, een acht maanden durende zeiltocht rond de wereld. De editie van 2018, met een recordafstand van 80.000 kilometer, eindigde in de haven van Scheveningen. In onze speciale Beach Lounge VIP Paviljoen verzorgden we lunches en diners voor 8.000 gasten, terwijl Brunel’s paviljoen nog eens 3.500 bezoekers ontving. Het menu was een mix van lokale Haagse smaken en zeevruchten, inclusief bekende Indonesische gerechten.

Uniek voor dit event

Menu door chef Rene van der Weijden van Hemel & Aarde
Bloemen verzorgd door Reflower
1067

“Hun uitmuntende organisatie en culinaire hoogstandjes hebben de Volvo Ocean Race onvergetelijk gemaakt voor ons en onze gasten.”

Voornaam Achternaam,
Review schrijver
12:36 pm
3:51 pm
2:29 pm
2:13 pm
1:57 pm
Bijschrift op de foto
Lunch of love. Vermaat Events
1:26 pm
Bijschrift op de foto

Ook zo'n succesvol event organiseren?

Kom vrijblijvend met ons in gesprek